Új hírcsokor
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Legújabb történetek

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:54 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:54 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:50 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:49 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:46 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:44 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:43 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:42 pm ✥

✥ Szer. Feb. 14, 2018 10:41 pm ✥

Párizs lakói
Akik erre járnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

NincsA legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Júl. 18, 2017 6:47 pm-kor volt itt.
Történet írók

 
 

Share| .
Új hírcsokor✥ Szeretettel Panda tollából
Témanyitás ✥ Új hírcsokor •• Hétf. Május 15, 2017 11:17 am

Linkek még majd kellenek, de tuti van benne elírás magamat ismerve. Rolling Eyes


Kisebb összefoglaló


Több hírrel is érkeztünk most nektek, amit kérünk mindenkitől, hogy figyelmessen olvasson át és az itt leírtak szerint járjon el a későbbiekben. Köszönjük! :edi:

1, Először is szeretnénk megköszönni minden kedves maradó tagnak, hogy továbbra is minket (is) választanak és bizalmat szavaznak nekünk! Nélkületek igazából mi se létezhetnénk, így tényleg köszönjük, hogy maradtatok és tovább színesítitek az oldalt a remek írásaitokkal. :lufi:

2, Annak örömére, hogy sikerült az első activity checket túlélnünk és voltak olyan tagok, akik továbbra is megtisztelnek minket a hűséggel úgy gondoltunk, hogy mi is megháláljuk valamivel, ami nem más mint az új kinézet, amely reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket. Természetesen, ha bármi észrevételetek van dizivel kapcsolatban, akkor nyugodtan írjátok meg Pandának. :lufi: Ennek az újításnak köszönhető az is, hogy a hsz részt megváltoztattuk, így a legújabb mindig leghátulra kerül és fent mindig lesz topik reminder rész is. Reméljük, hogy nem lesz túlzottan újdonság számotokra ez.

3, Viszont szomorúan tapasztaltuk azt, hogy pár tagunktól egyúttal búcsúznunk is kell. Azokat a játékokat, ahol legalább az egyik fél nem jelezte maradási szándékát az oldalon, automatikusan zártuk, ne foglalják feleslegesen a helyet. (Amennyiben később visszatérne az illető és folytatni szeretnétek a játékot, úgy persze csak egy szavatokba kerül, és természetesen nyugodtan folytathatjátok tovább).
Két régóta álló játékot találtunk megmaradó tagokkal, így kérjük, hogy a [Only mods are allowed to see this link] topicban Dee, Abie és Muire jelezzen vissza 2017. május 25.-ig,, szeretnék-e még folytatni az adott játékokat?  
Megértéseteket köszönjük! Smile

4, A fenti okokból kifolyólag frissültek a foglalók, amire kérünk mindekit, hogy vessen egy pillantást, hiszen mi is emberekből vagyunk és hibázhatunk, de reményeink szerint mindenki megtalálja majd magát, aki jelezte, hogy marad. Illetve a keresettet karakterek zöme is archívba került automatikusan, akik nem jelezték a maradéki szándékukat, akik pedig igen, azoké átkerült egy másik kódba, de nyugodtan egészítsétek ki az új információkkal azokat.

5, Ez úton szeretnénk megkérni minden kedves maradó tagot, hogy ha hosszabb ideig, ami nem egy-két napot jelent nem lesz felelhető, akkor azt kérjük, hogy az erre fenntartott [url=fggf]hiányzásnaplóban[/url] jelezze. Természetesen nem kérünk senkit se, hogy részletezze le miért nem lesz, de legalább tudjunk róla, hogy nem szó nélkül eltűnt, hanem magánéleti okokból van távol, suli esetleg munka, vagy bármi egyéb miatt nem lesz. Ez számunkra és a játékospartnereitek számára is igazán hasznos tud lenni. Smile

6, Szeretnénk visszahozni az életet még inkább az oldalra, a chatre, mint ahogyan régebben is volt, így [url=fdg]szavazás[/url] topikban kérünk mindenkit, hogy mondjon egy-két olyan hétvégét, amikor este ráérne, hogy összesíteni tudjuk és végül szavazást írhassunk ki arra, hogy mikor is legyen chatest. Reméljük, hogy partnerek lesztek benne. :lufi:

7, Végül, de nem utolsósorban szeretnénk megkérdezni, hogy akad-e olyan újságírónak, vagy éppen bloggernek hozott karakter, aki szívesen beszálna-e az újságunk szerkeztésébe. Ha akad vállalkozó szellemű egyén, vagy akár több is, akkor ő nyugodtan írjon Adminra, hogy összesíteni tudjuk és az alapján fellendítsük a nyomtatott sajtót is. :edi:

8, Végezetól pedig már sokszor esett szó a kalandról, ami eddig mindig valamilyen okból kifolyólag sajnos eltolásra került. Mivel akadnak olyanok, akik nem igazán vannak már azok közül, akik jelezték, ezért inkább újra kiírjuk és egy hetet kap mindenki, hogy jelezze, mert rákövetkező hétvégére már érkezik a mesélői kezdő, hogy végre mindenkit útra indíthassunk. Aki szerenté felrázni a karakterét az mindenképpen írjon oda, mert terveink szerint az ott történteket simán be lehet építeni majd a karaktereitek életébe. Jelentkezést pedig ebben a [url=fdg]topikban[/url] tudjátok megtenni. A jelentkezők számától függ, hogy mennyi és hányfős csoportokkal fogjuk elindítani. :lufi:

+1
Avatar kép mérete 200x320 pixeles lehet mostantól kezdve, kérjük, hogy akinek nem ilyen méretű az avija, az cserélje le. Amennyiben segítség kell, abban az esetben nyugodtan fordulj az adminokhoz.


Köszönjük, hogy végigolvastad és az itt leírtak szerint eljártál. Kérdés esetén nyugodtan keress minket, hiszen szívesen segítünk bármikor. És köszönjük még egyszer, hogy velünk maradtatok! :iloveu:

Panda & Brian


avatar
Admin
Tell me your secrets
posztok :
343
Join date :
2017. Apr. 01.
Age :
26
Foglalkozás :
Quess what?
karakter arca :
My pretty face will be here

Új hírcsokor
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
singasong :: apróságok, ami kell-